Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.evopapetarie.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos: Informatiile furnizate catre S.C. Evo Office Solutions S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Evo Office Solutions S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

 

Produsele comercializate prin intermediul www.evopapetarie.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

 

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Evo Office Solutions S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. Evo Office Solutions S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original,inclus in folia produsului si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 7 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, transportul fiind asigurat de cel ce doreste returul. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995.

In cazul in care nu se respecta cerintele de mai sus, produsele nu se pot returna.

 

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente,copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.