Despre noi

EvoPapetarie.ro este un magazin online de papetarie si birotica cu peste 4000 de produse. Magazinul este gestionat de catre S.C. EVO OFFICE SOLUTIONS S.R.L.

S.C. EVO OFFICE SOLUTIONS S.R.L. este o societate tanara, cu viziuni ample si complexe in domeniul biroticii si papetariei. Societatea are capital integral romanesc. Echipa noastra este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in domeniul biroticii si papetariei dar si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile dumneavoastra. Pentru ca noi, cei de la EvoPapetarie, nu vindem doar produse, dar mai important decat acest lucru, oferim servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor dumneavoastra de comsum.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei EvoPapetarie in cei peste 10 ani de activitate in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor nostri, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, ne recomanda ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la succesul afacerilor dumneavoastră.

EvoPapetarie vine in sprijinul dumneavoastra cu o oferta variata de produse de birotica si papetarie, disponibile in 24h. Oferim produse si servicii de calitate si urmarim o politica de preturi flexibila orientata catre client. Asadar, EvoPapetarie se adreseaza dumneavoastra oferindu-va articole de papetarie, birotica, promotionale si consumabile pentru toate tipurile de imprimante, copiatoare, faxuri. Produsele sunt testate si verificate astfel incat la dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii.

Daca ati cautat un anumit produs si nu l-ati intalnit in magazinul nostru virtual, puteti face o cerere si el poate fi adaugat ulterior. Este vorba atat de un anumit brand, cat si de un anumit tip de produs.

EvoPapetarie va poate livra totodata si produse de porotocol sau de intretinere si curatenie. Suntem la un click distanta, iar tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa va convingeti!

Concluzionand, EvoPapetarie este partenerul de care aveti nevoie pentru tot ce inseamna produse de birotica, papetarie, protocol sau curatenie!