Noul an scolar e pe cale sa inceapa, iar micii scolari vor trebui sa fie echipati cu cele mai cool rechizite scolare. Pe evopapetarie.ro veti gasi tot felul de rechizite, de la ghiozdane, pana la caiete, special menite pentru scolari (si nu numai). 

  1. Stiloul. Cine își poate imagina o zi de școală fără un stilou? De la Petrache Poenaru, vâlceanul care a inventat stiloul cu pompiță, stilourile s-au modernizat cu timpul, dar au rămas mereu cel mai utilizat instrument pentru caligrafie, atât în școli, cât și în documentele oficiale. Intra aici pentru a cumpara un stilou, la cel mai bun pret.
  2. Roller cu rezerva. Dacă totuși credeti că stiloul cu peniță nu mai e destul de practic pentru cel mic/cea mică, poți alege un roller cu rezervă. O gama larga de rollere cu rezerva gasiti aici.
  3. Pixuri. Pixul este cea mai accesibilă variantă, de cele mai multe ori şi sigur nu strică să aibă unul la îndemână, atunci când rămâne fără cerneală la stilou. 
  4. Textmarkere. Învățatul dă bătăi de cap, în general.  Copilul își poate dezvolta memoria vizuală folosind un set de textmarkere , putând să sublinieze mereu esențialul, să-și împartă ideile pe culori și să se organizeze mai bine.
  5. Creionul. Desenele sau schemele de la geometrie, trasate cu compasul, au nevoie de un ochi bun, multă atenție și de un instrument capabil de scris. Si care este cel mai bun instrument pentru a desena? Bineinteles, creionul!